Ξεκινώντας μία νέα προσπάθεια μέσω του e-shop , θα θέλαμε να συστηθούμε εκ νέου.

V.K Conis …….. Vasileios…….Konstantinos ……Conis

Δύο «μικρά» ονόματα και ένα επίθετο με ιστορία σχεδόν 50 ετών στο χώρο του σχεδιασμού και της κατασκευής γυναικείων υποδημάτων υψηλών προδιαγραφών αλλά και απαιτήσεων.

Η εξειδίκευση της εταιρίας μας στην κατασκευή νυφικού υποδήματος ήταν και το κλειδί για την επιτυχία και την καθιέρωση μας.

Συνεργασίες με τα μεγαλύτερα brands μόδας της χώρας αλλά και του εξωτερικού , ενίσχυσαν την επιθυμία μας για την επίτευξη του στόχου μας...που δεν είναι άλλος από την βελτίωση των προιόντων και των υπηρεσιών μας.

Η V.K Conis θα είναι πλέον το brand name το οποίο θα μπορείτε να προμηθευτείτε από το νέο e-shop μας , μέσα από μία μεγάλη συλλογή διαφορετικών στύλ υποδημάτων καθώς και αξεσουάρ που τα συνοδεύουν , όπως οι γυναικείες τσάντες.Η εμπειρία συναντά τις νέες ιδέες και το αποτέλεσμα ελπίζουμε να συνεχίσει να πληροί τις υψηλές προσδοκίες σας.

Το πρώτο μας «κατάστημα» είναι γεγονός ........φυσικά  για τις παραγγελίες sur mesure μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο  showroom μας και μαζί να δημιουργήσουμε το σχέδιο που ονειρεύεστε.....!